Kilpailuta laina

Kilpailuta laina nopeasti netissä

Kilpailuta laina netin kautta nopeasti ilmaisella hakemuksella. Lainan kilpailuttaminen on nykyään suosittua ja palveluita on tarjolla useita kymmeniä. Lainasummat alkavat 100 eurosta ja kilpailuttaa voi 70 000 euroon asti. Takaisinmaksuaikaa tarjotaan 1-15 vuotta. Kaikki lainoja kilpailuttavat palvelut tarjoavat lainaa ilman vakuuksia. Palveluiden ikärajat vaihtelevat 18-23 vuoteen.

Kilpailuta laina ja yhdistä useita lainoja

Lainaa kilpailuttavia palveluita käytetään usein yhdistämään useita lainoja yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Kilpailutuksen kautta yhdistämällä vanhat lainat säästöä syntyy kun uudella edullisemmalla lainalla maksetaan vanhat pois ja kuluja tulee vain yhdestä lainasta ja muistettava on vain yksi eräpäivä. Lainaa kannattaa aina hakea sopivalla takaisinmaksuajalla ja omiin tuloihin nähden sopivalla kuukausierällä.

Kilpailuta laina rinnakkaishakijan kanssa

Suurempia lainasummia kilpailutettaessa on suositeltavaa lisätä rinnakkaishakija mukaan. Lainoja välittävillä palveluilla on jo hakemusta täyttäessä mahdollista lisätä rinnakkaishakija, joka parantaa lainan saamista suuremmille lainasummille. Yli 10 000 euron lainoihin kannattaakin lisätä yhteishakija.

Edullinen laina kilpailuttamalla

Kilpailuttavien palveluiden tarkoituksena on löytää hakijalle edullisin laina. Lainatarjous lähetetään useille rahoitusyhtiöille ja hakija saa lainatarjoukset vertailtavaksi. Tarjouksia voi tulla heti hakemisen jälkeen, kaikki tulevat tarjoukset saapuvat n. 1-3 arkipäivän sisällä. Saapuneista tarjouksista voi valita edullisimman lainan. Lainan saaminen tilille riippuu lainasummasta, usein pienemmät lainasummat saa muutamassa tunnissa. Lainan tilille saamiseen kannattaa kuitenkin varata 1-3 arkipäivää.

lainaaverkosta.fi
  • Kilpailuta laina
5
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial