Aktiivilaina.fi | Maksuton kilpailutus 500-50 000 € lainalle

Aktiivilaina.fi kilpailuttaa edullisen lainan 500-50 000 euroon

Aktiivilaina.fi kilpailuttaa 500-50 000 euron lainasumman, 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainan kilpailuttaminen on helppoa ja ilmaista. Kilpailutukseen kuuluvien lainojen nimelliskorko on 8-27 %, todelliseen vuosikorkoon vaikuttaa takaisinmaksuajan lisäksi ja mahdolliset avaus- ja tilinhoitomaksut. Lainan voi saada tilille jo muutamassa tunnissa, usein kuitenkin muutaman arkipäivän sisällä. Pienemmät lainasummat saa usein nopeammin tilille.

Kilpailutuksen kautta tavoittaa useita rahoituslaitoksia ja voit saada useita tarjouksia eri koroilla. Lainatarjouksista voi valita sopivimman.

Aktiivilaina.fi markkinoi Lendo Oy:n lainanvälitys palveluita ja kilpailutus suoritetaan Lendo Oy:n kautta.

Hakeminen

Kilpailuttaminen on ilmaista voit täyttää hakemuksen verkkopalvelun kautta. Lainaa voi hakea ilman vakuuksia ja mukaan voi lisätä rinnakkaishakijan. Rinnakkaishakija usein parantaa lainan saamista etenkin suurissa lainasummissa.

Lainaehdot

  • Ikäraja 20 vuotta
  • Puhtaat luottotiedot
  • Säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Suomessa vakituisesti asuva

Kulut ja hinnasto

Kilpailutukseen kuuluvien lainojen nimelliskorko on 8-27 %. Todelliseen vuosikorkoon vaikuttaa takaisinmaksuajan pituus ja mahdolliset avaus- ja tilinhoitomaksut. Lainojen kuluja voi vertailla saaduista lainatarjouksista. Kaikki kulut huomioiva vuosikorko 4,5%-50,5%

  • Nimelliskorko 8-27 %
  • Todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%

Takaisinmaksuaika

Takaisinmaksuajan voi valita hakemuksen yhteydessä. 

  • Laina-aika 1-15 vuotta

Lainan voi milloin tahansa maksaa kokonaan pois tai lyhentää sitä nopeammin kuin alkuperäisessä sopimksessa on sovittu ilman lisäkuluja.


Esimerkki Aktiivilaina.fi 8000 euron lainasta

Laina 8000€ – laina-aika 7 vuotta. Arvioitu lainanlyhennys 135€/kk. Kustannukset: Aloitus- ja kuukausikulut 0:- Korkokulut 3310 € :- nimelliskorko 10% :- todellinen vuosikorko 10.47%, tilinhoitomaksut 0€.


Aktiivilaina.fi kilpailuttaa lainan edullisella korolla

Täyttämällä yhden hakemuksen voit saada useita tarjouksia eri koroilla. Saaduista tarjouksista voi valita itselleen sopivimman ja edullisimman. Kilpailuttaminen on maksutonta eikä saatuja tarjouksia ole pakko hyväksyä. Lainojen nimelliskorko on 8-27 % ja maksuaika 1-15 vuotta. Hakemukseen voi halutessaan liittää mukaan rinnakkaishakijan joka parantaa lainan saamista etenkin suuremmissa lainasummissa.

Aktiivilaina.fi

Njalsgade 76
Copenhagen

Denmark

info@aktiivilaina.fi

lainaaverkosta.fi Arvostelu
  • Aktiivilaina.fi
3
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial