Arkadia Rahoitus | Kilpailuta 500-50 000 € lainasumma

Arkadia Rahoitus kilpailuttaa 500-50 000 euron lainan

Arkadia Rahoitus kilpailuttaa ilmaisella hakemuksella

Arkadia Rahoitus on ilmainen palvelu, joka toimii yhteistyössä Rahalaitoksen ja Freedom rahoituksen kanssa. Palvelun kautta voi hakea 500-50 000 euron lainaa joka kilpailutetaan useiden rahoitusyhtiöiden kesken. Arkadia Rahoituksen palvelu on tarkoitettu vähintään 20 vuotiaalle hakijalle.

Arkadia Rahoitus kilpailuttaa yhdellä hakemuksella 500-50 000 euron lainan, 1-15 vuoden maksuajalla. Todellinen vuosikorko lainoille on 4,9–50 %.

Arkadia Rahoituksen lainat ovat vakuudettomia kulutusluottoja, joihin ei tarvitse myöskään takaajaa. Voit halutessasi kuitenkin hankkia lainalle yhteishakijan, joka toimii takaajana lainalle. Tämä on harvemmin käytetty vaihtoehto, mutta auttaa lainan saamisessa ja se voi alentaa lainan hintaa. Lainaa voi hakea 50 000 euroon asti. Lainatarjousten ja myönnettävän lainasumman määrä voi kuitenkin olla hakemaasi summaa pienempi. Tämä riippuu siitä, minkä kokoista lainaa lainanmyöntäjät ovat halukkaita tarjoamaan.

Hakeminen

Kilpailutettavaa lainaa haetaan verkkopalvelun kautta valitsemalla lainasumma ja laina-aika. Täyttämällä ja lähettämällä hakemuksen, Arkadia Rahoitus välittää hakemuksen useille rahoitusyhtiöille. Lainatarjoukset saa sähköpostiin ja riippuen minkä lainatarjouksen hyväksyy voi rahat saada tilille jo samana päivänä.

Lainojen kilpailuttaminen on aina ilmaista eikä saatuja tarjouksia ole pakko hyväksyä.

Lainaehdot

  • Ikäraja vähintään 20 vuotta
  • Säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Puhtaat luottoteidot

Kulut ja hinnasto

Kipailutuksessa on aina mukana useita rahoitusyhtiöitä joten kulut löytyvät saaduista tarjouksista.

  • Todellinen vuosikorko on 4,9–50 % kilpailutettaville lainasummille

Takaisinmaksuaika

Takaisinmaksuaika kilpailutettaville lainasummille on 1-15 vuotta.

  • Laina-aika 1-15 vuotta

 


Esimerkki kilpailutettavasta 10 000 euron lainasta

Todellinen vuosikorko on 13,12 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 150 € ja esimerkkikorko 10,9 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 465 €, eli 216,93 €/kk.


Edullista lainaa kilpailuttamalla

Kilpailuttamalla haetun lainasumman voi saaduista tarjouksista valita sopivan ja edullisimman lainan. Tarjouksia voi tulla jo samana päivänä hakemisesta ja riippuen hyväksytystä tarjouksesta voi lainan saada tilille jo samana päivänä, yleisesti lainan saa tilille 1-2 arkipäivässä.

Arkadia Rahoitus

Linnankoskenkatu 1 A 11

00250 Helsinki

asiakaspalvelu@arkadiarahoitus.fi


lainaaverkosta.fi Arvostelu
  • Arkadia Rahoitus
5
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial