Bondora | Lainaa henkilökohtaisella korolla 500-10 000 €

Bondora lainaa edullisella korolla 500-10 000 euroa

Bondora lainaa nopeasti edullisella korolla

Bondora tarjoaa lainaa edullisella ja henkilökohtaisella korolla, korko lasketaan Instantor-palvelua käyttäen hakijan 3 kuukauden tiliotteesta. Lainaa voi hakea vähintään 21 vuotias 500-10 000 euroa, 3-60 kuukauden maksuajalla.

Hakeminen

Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja aikaa kuluu n. 5-10 minuuttia. Hakeminen onnistuu verkkopalvelun kautta myös älypuhelimella nopeasti. 

 1. Rekisteröidy Bondora- palveluun
 2. Valitse lainasumma ja laina-aika
 3. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla Trustlyn avulla

Instantor-palvelun avulla tarkistetaan tilitiedot viimeiseltä kolmelta kuukaudelta ja tiliote vaikuttaa henkilökohtaisen koron laskemiseen.

Hyväksytyn ja allekirjoitetun lainahakemuksen jälkeen laina maksetaan heti tilille, pankista riippuen tilisiirtoon kuluu 1-3 arkipäivää.

Lainaehdot

 • Ikäraja 21 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Palkallinen työsuhde, säännölliset tulot
 • Ei historiaa uhkapelaamisesta
 • Ei aikaisempia luottomerkintähäiriöitä, vararikkoa, velan takaisinmaksun laiminlyöntiä tai käynnissä olevaa ulosottotoimenpidettä
 • Suomalainen pankkitili

Kulut ja hinnasto

Lainasta peritään sopimuspalkkio joka on 5,95 % lainasummasta ja vuosittainen tilinhoitopalkkio 4 %. Korko alk. 9,83 % ja korko määräytyy yksilöllisesti hakijan tietojen ja luottohistorian mukaan. Todellinen vuosikorko huomioiden kaikki lainan kustannukset on 23,8 % – 98,1 %.

 • Korko alk. 9,83 %
 • Sopimuspalkkio 5,95 %
 • Vuosittainen tilinhoitopalkkio 4 %
 • Todellinen vuosikorko 23,8 % – 98,1 %

B Secure -palvelu jonka voi ottaa käyttöön lisäpalveluista maksaa 10 € / kk, palvelun avulla voi anoa maksuvapaata, lyhentää tai pidentää lyhennysaikataulua ja muuttaa kuukausierää. B Secure -palvelua voi käyttää kun on maksanut nykyisellä lyhennysaikataululla yhden lainaerän kuukausilyhennyksen.

Takaisinmaksu

Takaisinmaksu kiinteissä kuukausierissä lyhennysaikataulun mukaan, aikataulu ja lyhennykset löytyvät Bondora-tililtä ja asiakkaan täytyy huolehtia että siellä on rahaa eräpäivänä. Lainan voi maksaa myös kerralla takaisin ilman lisäkustannuksia.

 • Laina-aika 3-60 kk

Takaisinmaksuun on mahdollista hakea muutoksia B Secure -lisäpalvelulla, jonka avulla voi hakea maksuvapaata, muuttaa lyhennysaikataulua ja kuukausierää.


Esimerkki Bondora 3505 euron lainasta

3 505 € laina 5 vuodeksi maksaa 84,98 € kuukaudessa. Tyypillinen vuosittainen korkotaso on 20,99 %. 5 vuoden ajalta maksettavaksesi tuleva kokonaissumma on 5 304,02 €, joka sisältää 893,22 € korkomaksuja (9,32 % kiinteällä korkoprosentilla) ja 700,8 euron vuosittaisen hallinnointimaksun. Lisäksi veloitamme 205 € sopimusmaksun maksettuasi lainasi takaisin. 5 vuoden jälkeen kokonaisveloituksesi tulee 1 799,02 € jos lainaamasi summa on 3 505 €. 


Bondora lainaa ilman vakuuksia

Bondora- palvelun kautta voi hakea vakuudetonta lainaa  500-10 000 euroa, 3-60  kuukauden laina-ajalla. Takaisinmaksuun voi hakea joustoa B Secure -lisäpalvelulla, jonka avulla voi hakea maksuvapaata, muuttaa lyhennysaikataulua ja kuukausierää.

Lainan korko ja lainaehdot määräytyvät henkilökohtaisesti Instanstor-palvelulla, jossa tarkistetaan hakijan tiliote viimeiseltä kolmelta kuukaudelta.

Bondora AS Suomen sivuliike

Urho Kekkosen katu 4-6E,
00100 Helsinki, Suomi

Sähköposti: asiakaspalvelu@bondora.com

 

lainaaverkosta.fi Arvostelu
 • Bondora
5
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial