Freedom Rahoitus | Hae kilpailuttamalla 500-60 000 €

Freedom Rahoitus kilpailuttaa lainaa yli 20 pankilla ja rahoitusyhtiöllä

Freedom Rahoitus on kokenut lainojen välittäjä Pohjoismaissa, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1999. Lähes kahdenkymmenen vuoden aikana se on auttanut yli miljoonaa asiakasta löytämään parhaan mahdollisen lainan tai alentamaan olemassa olevien lainojen kuluja. Palvelun kautta tavoitattaa yli 20 pankkia ja luotonmyöntäjää. Laajalla pankkien ja rahoitusyhtiöiden määrällä varmistetaan että hakija saa aina parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Palvelu on täysin ilmainen kuluttajille.

Luotonmyöntäjien tarjoama todellinen vuosikorko vaihtelee 4,99–50,5 % ja laina-aika 1–15 vuoden välillä. Freedom rahoitus palvelun lainasummat ovat 500–60 000 €.

Hakeminen

Voit kilpailuttaa Freedom Rahoituksen kautta vakuudetonta lainaa 500-60 000 euroa 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Prosessi on kokonaisuudessaan selkeä ja helppo, joten hakeminen onnistuu vaivattomasti. Nopea vastaus lainahakemukseen varmistuu täyttämällä koko lainahakemus huolellisesti.

Yleensä saat mahdolliset ensimmäiset lainatarjoukset heti hakemuksen jättämisen jälkeen suoraan OmaTili-palveluun. Saat hakuprosessin aluksi käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit kirjautua sinne katsomaan, miten lainanhaku etenee. Voit vertailla mahdollisia lainatarjouksia sen mukaan, kun ne saapuvat palveluun. Mahdolliset tarjoukset tulevat yleensä yhden arkipäivän kuluessa.

Lainan siirto omalle tilille riippuu valitusta luotonmyöntäjästä. Jos luotonmyöntäjä ei edellytä liitteitä, hakemus tulee vain hyväksyä allekirjoittamalla lainasopimus verkkopankkitunnuksilla. Jos taas lainatarjouksessa edellytetään liitteitä, saa lopullisen lainapäätöksen, kun on toimittanut mahdolliset liitteet luotonmyöntäjälle. Myönteisen päätöksen jälkeen lainasumma maksetaan tilille yleensä 1-3 arkipäivässä, mutta parhaassa tapauksessa rahat saapuvat tilille jo muutamassa tunnissa.

Lainaehdot

  • Ikäraja vähintään 20 vuotta
  • Vakituiset palkka- tai eläketulot
  • Puhtaat luottotiedot ilman maksuhäiriömerkintöjä

Lainan hakeminen yksin onnistuu, mutta on myös mahdollista ottaa rinnakkaishakija mukaan hakuprosessiin. Hän voi kasvattaa mahdollisuuksia saada lainaa paremmilla ehdoilla. Yhteishakijaa koskevat samat kriteerit kuin päähakijaa koskevat ehdot.

Kulut ja hinnasto

Freedom Rahoitus tarjoaa lainoja joiden todellinen vuosikorko on 4,99–50,5 % huomioiden kaikki kulut.

  • Todellinen vuosikorko 4,99–50,5 %

Takaisinmaksu

Freedom Rahoitus palvelun kautta kilpailutettavan lainan takaisinmaksu aika on 1-15 vuotta.

  • Laina-aika 1-15 vuotta

Esimerkki Freedom Rahoitus 10 000 euron lainasta

10 000  € ja takaisinmaksuajan 6 vuotta on kuukausierä 183  €. Kuukausierään lisätään 5  € laskutuslisä. Lisäksi tulee avausmaksu 49  €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 567  €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,21 %.


Freedom Rahoitus

Mikonkatu 15 B, 00100 Helsinki

Hae lainaa puhelimitse: Soita 09‑42 41 44 00

asiakaspalvelu@freedomrahoitus.fi

lainaaverkosta.fi Arvostelu
  • Freedom Rahoitus
5
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial