Haenyt.fi | Kilpailuta laina helposti 500-50 000€

Haenyt.fi kilpailuttaa 500-50 000 euron lainan

Haenyt.fi kilpailuttaa lainan yli 20 luotonmyöntäjältä yhdellä hakemuksella

Haenyt.fi kautta voi hakea vähintään 20 vuotta täyttänyt 500-50 000 euroa lainaa, saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia sähköpostiin ja voit valita niistä sinulle sopivan lainatarjouksen. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnin sisällä hakemisesta, joillakin lainanmyöntäjillä tarjous voi tulla viiveellä. Hakeminen on maksutonta eikä tulleita lainatarjouksia ole pakko hyväksyä.

Haenyt.fi kilpailuttaa lainat joiden takaisinmaksuaika on 1-15 vuotta, mutta kaikki lainat voi halutessaan maksaa takaisin aikaisemmin.

Riippuen valitusta luotonmyöntäjästä, rahat maksetaan tilille joko samana päivänä tai muutamassa arkipäivässä. Usein pienemmät lainasummat on mahdollista saada tilille nopeammin.

Hakeminen

Hakeminen on aina ilmaista ja tapahtuu täyttämällä hakemuksen palvelun sivuilla. Hakemuksen jälkeen tarjoukset tulevat sähköpostiin.

Lisäämällä yhteishakijan mahdollisuus lainaan paranee ja korko/hoitokulut alenevat

Yhteishakija tarkoittaa henkilöä, joka vastaa lainasta yhteisvastuullisesti päähakijan kanssa. Usein yhteishakijana on avio- tai avopuoliso tai muu perheenjäsen. Lainan hakeminen yhteishakijan kanssa kannattaa, koska se yleensä parantaa mahdollisuuksia lainansaantiin sekä madaltaa lainan korkoa ja hoitokuluja. Jos haet lainaa yhteishakijan kanssa, voit tehdä tämän täyttämällä ensin omat tietosi hakemukseen.

Lainaehdot

Palvelu on tarkoitettu vähintään 20 vuotiaille

  • Ikäraja 20 vuotta

Kulut ja hinnasto

Kilpailutettavien lainojen todellinen vuosikorko on 4,5 %-50,5 %

  • Todellinen vuosikorko on 4,5 %-50,5 %

Takaisinmaksu

  • Laina-aika 1-15 vuotta

Esimerkki Haenyt.fi 10 000 euron lainasta

Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.


Kilpailuta edullinen laina ilman vakuuksia

Lainan kilpailuttaminen on ilmaista eikä saatuja tarjouksia ole pakko hyväksyä. Ilmaisella kilpailutuksella voi valita edullisimman tarjouksen sopivalla takaisinmaksuajalla.

Haenyt.fi

Holla Online Oy
Aleksanterinkatu 17 A
15110 Lahti
asiakaspalvelu@haenyt.fi
lainaaverkosta.fi Arvostelu
  • Haenyt
5
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial