Lainake | Kilpailuttaa lainaa netissä 500-60 000 €

Lainake kilpailuttaa jopa yli 25 pankin kesken netissä

Lainake pyytää tarjouksen ilman vakuuksia myönnettävistä lainoista

Lainake.fi palvelun kautta hakija voi kilpailuttaa vakuudettoman lainasumman 500-60 000 euroon asti, 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Palvelu on tarkoitettu vähintään 20 vuotta täyttäneille, jotka hakevat edullista lainaa netistä tai haluavat yhdistää useita lainoja yhdeksi, edullisemmaksi kokonaisuudeksi.

Palvelun käyttö on hakijalle täysin maksuton eikä se velvoita hyväksymään lainatarjouksia. Täytettyään hakemuksen hakija saa ensimmäiset lainatarjoukset jopa välittömästi sähköpostiin. Joillakin luotonmyöntäjillä lainatarjous saattaa tulla hieman viiveellä. Rahan siirto hakijan tilille riippuu pankista, jonka valitset lainatarjouksista. Useimmat lainanmyöntäjät maksavat lainan saman päivän aikana, jo muutaman tunnin sisällä, mutta joillain lainan maksu tilille voi kestää muutaman arkipäivän. Vaikuttavana tekijänä on myös lainasumman suuruus. Pienemmät lainasummat on mahdollista saada tilille nopeammin.

Lainaehdot

  • Ikäraja 20 vuotta
  • Puhtaat luottotiedot

Kulut ja hinnasto

Mukana on useita rahoitusyhtiöitä ja pankkeja jolloin kulut löytyvät saapuneista tarjouksista, mutta tavallisesti lainan nimelliskorko on  8 – 27%. Lisäksi lainasta saatetaan periä muita kuluja, kuten esimerkiksi avaus- ja tilinhoitomaksuja

  • Nimelliskorko 8 – 27%
  • Todellinen vuosikorko 4,5 % – 50,5 %

Takaisinmaksu

Lainake palvelussa mukana olevien lainojen takaisinmaksuaika on 1-15 vuotta.

  • Laina-aika 1-15 vuotta

Lainahakemuksen yhteydessä voit valita laina-ajan 1 – 15 vuoden väliltä. Lainan lyhennys tapahtuu kuukausittain ja laina-ajan pituus vaikuttaa kuukausierään sekä lainan todelliseen vuosikorkoon. Lainan voit halutessasi maksaa kokonaan pois tai vaihtoehtoisesti lyhentää sitä sovittua nopeammin. Korko maksetaan ainoastaan siltä ajalta, kun laina on ollut käytössä.


Esimerkki Lainake palvelun 10 000 euron lainasta

Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 1 322,74 €. Kuluja syntyy 1 322,74 € ja todellinen vuosikorko on 5,12 %.


Lainake

Holla Online Oy
Aleksanterinkatu 17 A
15110 Lahti
lainaaverkosta.fi Arvostelu
  • Lainake
4
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial