Lainamaailma.fi | Kilpailuta nopeasti 500-70 000 €

Lainamaailma.fi etsii edullisen 500-70 000 euron lainan

Lainamaailma on ilmainen lainojen kilpailutuspalvelu netissä. Kun teet lainahakemuksen lainamaailma palvelussa, saat jopa yli 20 lainatarjousta yhteistyökumppaneilta. Näet kaikki tarjoukset reaaliaikaisesti palvelussa, mikä tekee lainojen vertailusta helpompaa hakijalle. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.

Hakeminen

Täytettyäsi hakemuksen näet listan saamistasi lainatarjouksista; kuinka paljon voit lainata, mikä lainan korko on, kuinka pitkä laina-aika on sekä lyhennysten määrän. Suurimmassa osassa tapauksia saa lainatarjoukset jopa samana päivänä.

Haku yhteishakijan kanssa useissa tapauksissa parantaa lainansaantimahdollisuuksia sekä mahdollistaa paremmat korko- ja lainaehdot. Yhteishakijasta puhuttaessa kyse on henkilöstä, joka on vastuussa lainasta yhteisvastuullisesti päähakijan kanssa. Yhteishakija on usein avio-/avopuoliso tai muu perheenjäsen. Yhteishakijan tiedot voi täyttää omaan kohtaansa hakemuksella samalla kun täyttää palvelussa lainahakemuksen.

Pankit ja lainanmyöntäjät määrittelevät jokaiselle lainahakijalle asiakaskohtaisesti parhaan mahdollisen koron ja lainaehdot. Lainasummat, takaisinmaksuajat sekä lainaehdot vaihtelevat lainanmyöntäjän mukaan. Näet lopulliset lainaehdot summineen sinulle toimitettavasta lainatarjouksesta. Tämän jälkeen voit valita, hyväksytkö lainan vai et.

Lainaehdot

  • Ikäraja 20 vuotta
  • Säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Vuositulot ovat yli 7 200 €
  • Puhtaat luottotiedot, ei maksuhäiriöitä

Kulut ja hinnasto

Lainojen todellinen kaikki kulut huomioiva vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.

  • Todellinen vuosikorko 4,5-50,5 %

Takaisinmaksu

  • Laina-aika 1-15 vuotta

Lainan voi maksaa pois joko kokonaan tai lyhentää sitä sovittua nopeammassa aikataulussa ilman lisäkuluja. Korkoa maksetaan ainoastaan siltä ajalta, kun laina on ollut käytössä.


Esimerkki lainakustannuksista:

Nimelliskorko 9,36%, Todellinen vuosikorko 9,77%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5480 €, Kokonaiskulut 15 480 €.


Lainamaailma.fi

Kalevantie 7 C
33100 Tampere, Finland

puh. 09 2311 3620

info@lainamaailma.fi

Avoinna ma-to 9:30-16:30, pe 9:30-15:00

lainaaverkosta.fi Arvostelu
  • Lainamaailma.fi
5
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial