Nettirahoitus | Kilpailuta helposti 500-50 000 €

Nettirahoitus kilpailuttaa 500-50 000 euron lainan

Nettirahoitus kilpailuttaa helposti ja nopeasti 500-50 000 euron lainan

Nettirahoitus markkinoi Lendo Oy:n ja Freedom Rahoitus Oy:n luvanvaraisia lainanvälityspalveluja. Kilpailutus on maksutonta ja saatuja tarjouksia voi vertailla ja hakija voi valita itselleen sopivan tarjouksen. Kilpailutettava lainasumma on 500-50 000 euroa ja maksuaikaa voi valita hakemusta täyttäessä 1-15 vuotta. Todellinen vuosikorko lainoille on 4,9-50 %.

Hakeminen

Hakeminen on helppoa verkkopalvelun kautta myös älypuhelimellä. Hakemus on lyhyt ja nopea ja tapahtuu valitsemalla lainasumma- ja aika sekä antamalla sähköpostiosoitteen ja kännykkänumeron. Hakemuksen täyttämisen jälkeen tarjouksia saa sähköpostiin ja tekstiviestillä. Palvelun käyttö on ilmaista ja hakija ei sitoudu mihinkään, eli saatuja tarjouksia ei tarvitse hyväksyä. 

Lainaehdot

  • Hakija on yli 20-vuotias
  • Puhtaat luottotiedot, Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Säännölliset tulot

Kulut ja hinnasto

Lainojen kulut selviävät tulleista tarjouksista, koska kilpailutukseen kuuluu useita rahoitusyhtiöitä joiden kulut vaihtelevat. Todellinen vuosikorko myönnettäville lainoille on 4,9-50 %. Todelliseen vuosikorkoon kuuluu kaikki mahdolliset kulut, eli korot, tilinhoitomaksut ja nostokulut.

  • Todellinen vuosikorko 4,9-50 %

Takaisinmaksuaika

Takaisinmaksuajan voi valita hakemuksen yhteydessä 1-15 vuotta.

  • Laina-aika 1-15 vuotta

Esimerkkilaskelma:

Todellinen vuosikorko on 13,12 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 150 € ja esimerkkikorko 10,9 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 465 €, eli 216,93 €/kk.


Nettirahoitus kilpailuttaa lainan luotettavilla välittäjillä

Nettirahoitus toimii yhteistyössä tunnettujen lainoja välittävien Lendo Oy:n ja Freedom Rahoitus Oy:n kautta. Yhdellä hakemuksella voi saada useita tarjouksia sähköpostiin ja tekstiviestillä, tarjousten määrään vaikuttavat hakijan ikä ja haettava lainasumma. Rahoitusyhtiöiden ikärajat ja lainasummat vaihtelevat joka vaikuttaa tarjousten määrään.

 

Nettirahoitus

Draivi Media Oy

Linnankoskenkatu 1 A 11

00250 Helsinki

asiakaspalvelu@nettirahoitus.fi


lainaaverkosta.fi Arvostelu
  • Nettirahoitus
4
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial