Omalaina.fi | Kilpailuta lainaa 100-60 000 € ikäraja 18 v

Omalaina.fi kilpailuttaa lainaa 100-60 000 euroa

Omalaina.fi etsii sopivan lainan 100 eurosta aina 60 000 euroon asti

Omalaina.fi on suomalainen palvelu jossa voi kilpailuttaa lainan yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön kesken yhdellä ilmaisella hakemuksella. Hakemuksella kilpailutetaan 100-60 000 euron laina, 1-15 vuoden maksuajalla. Saatuja tarjouksia vertaamalla voi valita itselle sopivan ja edullisimman lainan.

Saat OmaLaina.fi:n kautta aina alustavan lainapäätöksen heti. Lopullinen lainapäätös valmistuu yleensä tunnin sisällä niissäkin tapauksissa, joissa luotonantaja haluaa arvioida takaisinmaksukykysi tarkemmin.

Lainasummasta riippuu, kuinka nopeasti lainaa voi saada. Erityisesti suurempien lainojen yhteydessä luotonantajat usein edellyttävät liitetiedostoina todistuksia säännöllisistä tuloista, jolloin laina maksetaan heti toimitettuasi riittävät liitteet. Yleensä rahat maksetaan tilille lähes heti, jos hakee maksimissaan lainaa 2000 tai 3000 euroa.

Tarjottavien lainojen todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% – 50,5%

Hakeminen

Hakeminen on nopeaa, valitse lainasumma ja laina-aika sekä täytä vaaditut henkilökohtaiset tiedot. Saat myös arvion lainan kuukausierästä ja kuluista valitulle lainasummalle ja takaisinmaksuajalle. Alustavan lainapäätöksen saa heti ja lopullinen päätös noin tunnin sisällä. Omalaina.fi suosittelee lisäämään yli 10 000 euron hakemuksiin yhteishakijan.

Lainaehdot

  • Ikäraja vähintään 18 vuotta
  • Puhtaat luottotiedot
  • Suomalainen henkilöturvatunnus
  • Suomalainen pankkitili

Kulut ja hinnasto

Lainojen kulut löytyvät saaduista tarjouksista. Tarjouksia pyydetään jopa yli 25 rahoitusyhtiöltä ja niiden kulut ja ikärajat vaihtelevat. Myönnettävien lainojen todellinen kaikki kulut huomioiva vuosikorko on  4,19% – 50,5%.

  • Todellinen vuosikorko 4,19% – 50,5%

Takaisinmaksu

Myönnettävien lainojen takaisinmaksuajaksi voi valita 1-15 vuotta, samalla voi tarkistaa arvioidun kuukausierän ja kulut valitulle lainasummalle. Osa mukana olevista rahoitusyhtiöistä tarjoaa myös maksuvapaita kuukausia riippuen siitä minkä lainan valitsee.

  • Laina-aika 1-15 vuotta

Lainaesimerkki

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50 €/kk. 


Yhteistyökumppanit joille hakemus lähetetään

Omalaina.fi pyytää tarjoukset yli 25 pankilta ja rahoitusyhtiöltä

Tarjoukset pyydetään jopa yli 25 pankilta ja rahoitusyhtiöltä jotka lainaavat ilman vakuuksia ja takaajia. Saaduista tarjouksista voi valita sopivan ja edullisimman lainan. Omalaina.fi palvelu on aina ilmainen, eikä hakija sitoudu ottamaan lainaa ja halutessaan voi kaikki tarjoukset hylätä.

Omalaina.fi

LVS Brokers Oy
Postiosoite:
PL 644,
00101 HELSINKI

Käyntiosoite:
Jaakonkatu 3 B 7. krs
00100 Helsinki
(ei asiakaspalvelua)

Asiakaspalvelu
palvelee sähköpostitse:
asiakaspalvelu@omalaina.fi

lainaaverkosta.fi Arvostelu
  • Omalaina.fi
4
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial