Rahamarkkinat.fi | Kilpailuta 100-50 000 euroa

Rahamarkkinat.fi kilpailuttaa jopa 20 pankkia ja rahoituslaitosta

Rahamarkkinat.fi tarjoaa luotettavaa lainojen kilpailutusta

Rahamarkkinat.fi on perustettu palvelemaan suomalaisia kuluttajia, jotka etsivät edullista vakuudetonta lainaa. Rahamarkkinoilla on lähes 20 vuoden kokemus kuluttaja-asiakkaiden palvelemisesta ja rahoittamisesta sekä kotimaassa että Pohjoismaissa. Kilpailutettava lainasumma on 100-50 000 euroa ja takaisinmaksuaika 1-15 vuotta. Rahamarkkinat.fi- sivustolta näet kaikki vaihtoehdot ja lainojen vertailu on yksinkertaista.

Palvelu on täysin ilmainen. Rahamarkkinoiden lainojen kilpailutus on asiakkaalle aina täysin ilmaista. Lainatarjousten hakeminen ei sido mihinkään, vaan voit rauhassa vertailla kaikkia lainoja ja vasta sitten päättää haluatko tarttua johonkin tarjoukseen.

Lainan voi saada heti tilille

Parhaimmillaan saat lainan heti tilillesi. Useimmiten tunnissa ja viimeistään seuraavana päivänä. Lainan maksun nopeus riippuu paitsi lainalaitoksen nopeudesta, myös siitä mihin aikaan vuorokaudesta olet lainaa hakemassa, sekä siitä mitä kaikkia liitteitä tai muita todistuksia hakemukseen tarvitaan. Omalla aktiivisuudellasi vaikutat, kauanko lainapäätöksen vahvistaminen kestää. Rahamarkkinoiden lainavertailussa näet helposti myös saamiesi lainatarjousten ulosmaksunopeuden.

Lainaehdot

  • Ikäraja 20 vuotta
  • Asunut Suomessa vähintään 2 vuotta
  • Puhtaat luottotiedot

Tämän lisäksi parannat mahdollisuuksiasi saada lainaa, mikäli kuukausitulosi ovat vähintään 1000 euroa kuukaudessa. Lopullinen lainapäätös perustuu kuitenkin kaikille hakemukselle antamiisi tietoihin, joten todellisen tuloksen näkee vain hakemalla lainaa.


Lainaesimerkki:

500€ ja 12kk Nimelliskorko 29%, Todellinen vuosikorko 49,80%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 46,25€, Korkokulut 70,12 €, Kokonaiskulut 616,37 €


Rahamarkkinat.fi

West Coast Brokers Oy 
Y-tunnus: 2839325-6

Postiosoite: 
PL 22 
20101 TURKU

Asiakaspalvelu

puh: 09 2316 1322

asiakaspalvelu@rahamarkkinat.fi

lainaaverkosta.fi
  • Rahamarkkinat.fi
5
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial