Rahoitus24.fi | Etsii edullisen 500-70 000 euron lainan

Rahoitus24.fi kilpailuttaa 500-70 000 euron lainan

Rahoitus24.fi on kotimainen palvelu, jonka kautta voi ilmaiseksi yhdellä hakemuksella etsiä sopivimman rahoituksen 500-70 000 euron lainalle.


Hakeminen

Rahoitus24.fi palvelun kautta tavoitat yhdellä lainahakemuksella useita pankkeja tai rahoituslaitoksia ja voit saada lukuisia eri lainatarjouksia eri koroilla. Alustavan lainapäätöksen saa nopeasti ja hyväksytyn päätöksen jälkeen lainatarjouksia saa nopeasti suoraan yhteistyössä olevilta rahoitusyhtiöiltä.

Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.

Lainaehdot

  • Ikäraja 20 vuotta
  • Vuositulot yli 7200 euroa
  • Puhtaat luottotiedot

Kulut ja hinnasto

Kilpailutuksessa mukana olevien rahoituslaitoksien kaikki kulut huomioiva vuosikorko on 4,9-50 %. Osa lainapaikoista perii avaus- ja tilinhoitomaksuja ja kuluja voi vertailla saaduista tarjouksista.

  • Todellinen vuosikorko 4,9-50 %

Takaisinmaksu

Takaisinmaksuajaksi voi valita lainaa hakiessa 1-15 vuotta. Riippuen valitusta lainasta, takaisinmaksuaikana voi käyttää lyhennys- ja maksuvapaita kuukausia. Lainan voi myös maksaa kokonaan pois ennen varsinaista laina-aikaa ilman lisäkustannuksia ja silloin kannattaa olla suoraan yhteydessä valitun lainan myöntäneeseen yritykseen.

  • Laina-aika 1-15 vuotta

Lainan kilpailuttaminen

Kaikissa lainaa kilpailuttavissa palveluissa tarjouksien määrään vaikuttaa myös hakijan ikä. Lainaa myöntävien yritysten ikärajat vaihtelevat 18-25 vuodessa.

Takaisinmaksussa osa myöntää lyhennys- ja maksuvapaita kuukausia. Jos haluaa maksaa lainan aikaisemmin ennen laina-aikaa takaisin, yleensä se onnistuu ilman lisäkustannuksia ja lisätietoa kannattaa kysyä suoraan lainan myöntäneeltä yritykseltä.

Rahoitus24.fi

Draivi Media Oy

PL 215, 00101 HELSINKI

info@rahoitus24.fi

lainaaverkosta Arvostelu
  • Rahoitus24.fi
3
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial