Rahoitushaku.fi | Hae tarjous 1000-60 000 lainalle

Rahoitushaku.fi kilpailuttaa edullisen lainan

Rahoitushaku.fi palvelun kautta ilmainen kilpailutus lainalle

Rahoitushaku toimii yhteistyössä lainanvälittäjien ja pankkien kanssa omaan tilanteeseesi sopivimman lainan löytämiseksi. Hakemus on aina ilmainen ja voit itse päättää hyväksytkö saamasi lainatarjoukset. Haettava lainasumma on 1000-60 000 euroa, 1-15 vuoden maksuajalla. Kaikki palvelussa mukana olevat lainat myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia. Palvelu on tarkoitettu vähintään 23 vuotiaille jotka hakevat edullista lainaa netistä.

Useimmat lainanmyöntäjät maksavat lainan saman päivän aikana, mutta joillain lainan maksu tilille voi kestää muutaman arkipäivän. Vaikuttavana tekijänä on myös lainasumman suuruus. Pienemmät lainasummat on mahdollista saada tilille nopeammin.

Lainaehdot

  • Ikäraja vähintään 23 vuotta
  • Puhtaat luottotiedot
  • Säännölliset tulot
  • Hakija on asunut Suomessa pysyvästi viimeiset 36 kuukautta

Kulut ja hinnasto

Osa kilpailutuksessa mukana olevista lainanmyöntäjistä saattaa periä avaus- ja tilinhoitomaksuja, joten kuluja voi verrata saaduista tarjouksista. Tarjottavien lainojen kaikki kulut huomioiva todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% – 50,5%.

  • Todellinen vuosikorko 4,19% – 50,5%

Takaisinmaksu

Lainahakemuksen yhteydessä voi valita laina-ajan 1 – 15 vuoden väliltä. Lainan lyhennys tapahtuu kuukausittain ja laina-ajan pituus vaikuttaa kuukausierään sekä lainan todelliseen vuosikorkoon. Lainan voit halutessasi maksaa kokonaan pois tai vaihtoehtoisesti lyhentää sitä sovittua nopeammin.

  • Laina-aika 1-15 vuotta

Esimerkki 10 000 euron lainasta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50 €/kk.


 

Rahoitushaku.fi

Draivi Media Oy

Linnankoskenkatu 1 A 11

00250 Helsinki

info@rahoitushaku.fi

lainaaverkosta.fi Arvostelu
  • Rahoitushaku.fi
4
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial