Simplia.fi | Lainatarjoukset 500-40 000 € lainalle

Simplia.fi kilpailuttaa 500-40 000 euron lainan

Simplia.fi on 2015 perustettu lainanvälityspalvelu ja toimii yhteisyössä useiden suomalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa.


Hakeminen

Simplia.fi kilpailuttaa yhdellä ilmaisella hakemuksella 500-40 000 euron lainan, 1-12 vuoden maksuajalla. Saat yhteistyökumppaneilta vakuudettomat lainatarjoukset suoraan sähköpostiin ja niitä vertailemalla voit valita sopivan lainan. Lainan hakeminen on aina maksutonta ja eikä tarjouksia ole pakko hyväksyä. Parhaimmassa tapauksessa myönnetty laina maksetaan tilille jo saman päivän aikana. Rahoituslaitosten toiminnassa on kuitenkin eroja, ja joissain tapauksissa maksu tapahtuu muutaman päivän sisällä.

Lopullisen lainatarjouksen tekee aina kuitenkin lainan myöntävä pankki. Vertailemalla lainoja varmistat lainallesi mahdollisimman pienen koron ja omaan tilanteeseesi parhaiten sopivan lainan. Saamistasi lainatarjouksista sinun on helppo vertailla lainan korkoa, kuluja ja todellista vuosikorkoa.

Voit määrittää hakemukselle haluamasi summan alkeaen 500 eurosta aina 40 000 euroon asti. Myös takaisinmaksuaikaa voi muuttaa mieleiseksesi. Takaisinmaksuaikaa voi hakea yhdestä vuodesta aina 12 vuoteen asti. 

Lainaehdot

  • Ikäraja 18 vuotta
  • Puhtaat luottotiedot
  • Vakituinen asuinpaikka Suomessa
  • Säännölliset tulot

Kulut ja hinnasto

Lainojen kuluja voi vertailla saaduista tarjouksista, osa lainapaikoista perii avaus- ja tilinhoitomaksuja.

Takaisinmaksu

  • Laina-aika 1-12 vuotta

Voit maksaa lainan takaisin milloin tahansa kokonaan tai alkuperäistä suunnitelmaa nopeammin. Mikäli päätät maksaa lainan takaisin nopeammin, voit tehdä sen ilman lisäkuluja. Korkoa maksat vain siltä ajalta kun laina on ollut käytössäsi.

Simplia.fi yhteystiedot

Aukioloajat

Ma-pe 11-16

Sähköposti

asiakaspalvelu@simplia.fi

Puhelin

+358 9 315 85525


lainaaverkosta.fi Arvostelu
  • Simplia.fi
4
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial