Vertaalainoja.fi | Valitse edullisin 500-50 000 € laina

Vertaalainoja.fi kilpailuttaa 500-50 000 euron lainan

Vertaalainoja.fi välittää Freedom Rahoitus Oy:n luvanvaraisia lainanvälityspalveluja

VertaaLainoja.fi palvelun kautta voit kilpailuttaa yhdellä hakemuksella 500-50 000 euron lainan 1-15 vuoden maksuajalla, voit saada jopa 12 kilpailukykyistä lainatarjousta. VertaaLainoja.fi on aina ilmainen ja hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään. Hakemus on nopea ja siihen kuluu vain muutama minuutti. Palvelun kautta lainan saa tilille 1-3 päivän aikana. Luotonmyöntäjien tarjoama todellinen vuosikorko vaihtelee 4,19–50,5 %.

Hakeminen

Hakeminen on nopeaa ja siihen kuluu vain muutama minuutti. Valitse lainasumma ja laina-aika sekä täytä henkilökohtaiset tietosi. Samalla näet lainalaskurin avulla arvioidun kuukausierän valitsemallesi lainalle. Täytetty hakemus lähetetään useille rahoitusyhtiöille ja tarjouksia saa sähköpostiin sekä tekstiviestillä. Saaduista tarjouksista voi valita sopivan mutta koska palvelu ei ole sitova, saatuja tarjouksia ei ole pakko hyväksyä.

Lainaehdot

  • Hakijan oltava vähintään 18-vuotias
  • Säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Puhtaat luottotiedot, ei maksuhäiriöitä

Kulut ja hinnasto

Lainojen kulut löytyvät saaduista tarjoksista, mukana on useita rahoitusyhtiöitä ja niiden kulut ja ikärajat vaihtelevat. Myönnettävien lainojen todellinen kaikki kulut huomioiva vuosikorko on 4,19–50,5 %.

  • Todellinen vuosikorko 4,19–50,5 %

Takaisinmaksu

Takaisinmaksuajaksi voi valita 1-15 vuotta hakemuksen yhteydessä. Takaisinmaksuaikaa valitessa voi tarkistaa samalla arvioidun kuukausierän valitulle lainasummalle ja maksuajalle.

  • Laina-aika 1-15 vuotta

Esimerkki Vertaalainoja.fi 10 000 euron lainasta

Luoton ollessa esimerkiksi 10 000 € ja takaisinmaksuajan 6 vuotta on kuukausierä 183 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä. Lisäksi tulee avausmaksu 49 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 567 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,21 %


Vertaalainoja.fi etsii edullisimman lainan

Palvelun käyttäminen on ilmaista ja saaduista tarjouksista voi valita edullisimman lainan. Lainan saa tilille jo 1-3 päivässä riippuen siitä minkä tarjouksen hyväksyy. Palvelua käytetään usein lainojen yhdistämiseen jossa uudeksi lainaksi etsitään edullista vaihtoehtoa. Vertaalainoja.fi toimii yhteistyössä Freedom Rahoitus Oy:n kanssa joka on luotettava useita vuosia toiminut lainanvälitys- palvelu. Myönnettävien lainojen lainasumma on 500-50 000 euroa, 1-15 vuoden maksuajalla ja todellinen vuosikorko 4,19–50,5 %.

 

Vertaalainoja.fi

Vertaa Lainoja Firstborn IVS
Danneskiold
Samsoes Allé 41
DK-1434 Copenhagen
asiakaspalvelu@vertaalainoja.fi
lainaaverkosta.fi Arvostelu
  • Vertaalainoja.fi
4
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial