Lainavertailu

Lainavertailu auttaa säästämään rahaa lainan kuluissa ja koroissa

Kun on päättänyt hakea lainaa, voi lainavertailun avulla säästää kuluissa ja koroissa lainasummasta riippuen jopa tuhansia euroja. On siis hyvä selvittää perusteellisesti ennen lainan ottamista, mistä hakea itselle sopivin laina. lainaaverkosta.fi on koonnut yhteen lainavertailut, jotka kattavat 100-1000 euron lainoja tarjoavat lainapaikat niin uusille kuin vanhoillekin asiakkaille. Laina-ajat vaihtelevat lainoissa 3 kuukauden ja 15 vuoden välillä, joten hinnan lisäksi kannattaa miettiä, paljonko tarvitsee lainalle maksuaikaa. Lainavertailu on syytä tehdä aina ennen lainan ottamista, koska tarjoukset ovat jatkuvasti muuttuvia. Ajantasaiset lainojen hinnat kannattaa kuitenkin tarkistaa aina suoraan palveluntarjoajan sivuilta. Lainavertailussa mukana olevat lainapalvelut on myös esitelty lainaaverkosta.fi sivustolla.

Lainavertailu kannattaa tehdä aina ennen hakemista

Lainan hakeminen kannattaa aloittaa lainavertailun tekemisellä. Edullisin laina löytyy lainavertailun avulla nopeasti ja luotettavasti. Lainan kulut, korot ja avausmaksut ovat tietoja, joita kannattaa verrata keskenään. Lainavertailu näyttää nopeasti lainan takaisinmaksettavan summan kuluineen ja korkoineen, jolloin lainojen vertailu on helppoa. Lainoissa on jo pienemmissä summissa isoja eroja keskenään, joten lainavertailun avulla voi säästää parhaimmillaan jopa tuhansia euroja suurempia lainasummia hakiessa. Hakijan tulee kuitenkin tarkistaa aina ajantasaiset tiedot saamastaan lainatarjouksesta.

Lainavertailu auttaa löytämään sopivan takaisinmaksuajan

Lainavertailun avulla kannattaa vertailla, kuinka paljon lainan maksuajan muuttaminen vaikuttaa lainan korkoihin ja kuluihin sekä kuukausittaiseen maksuerään. Osalle lainaajista sopii pitkä maksuaika, jolloin kuukausittainen maksuerä on suhteellisen pieni, eikä se heilauta taloutta joka kuukausi, vaan lainan maksaminen sujuu hyvin. Osa taas haluaa säästää lainan koroissa ja kuluissa ja maksaa luoton takaisin mahdollisimman nopeasti. Laina voi kuitenkin tulla kalliiksi, jos valitsee lyhyen maksuajan, eikä pysty maksamaan kuukausittaisia maksueriä. Lisälainan ottaminen tai useat lyhennysvapaat nostavat lainan kuluja, jolloin laina pidemmällä maksuajalla olisi ollut lopulta se edullisempi vaihtoehto.

Nopea lainavertailu jo pienille lainasummille

Tilillä ei aina ole tarvittavaa rahamäärää, kun menot kasaantuvat yhdelle kuukaudelle. Laina netistä on hyvä ratkaisu silloin, kun lainaa tarvitaan nopeasti tilille. Lainaa on mahdollista saada ilman vakuuksia tai takaajia, joten lainan hakeminen on varsin nopea toimenpide. Lainahakemus täytetään lainapalvelun nettisivuilla ohjeiden mukaisesti. Lainahakemuksen huolellinen täyttäminen mahdollistaa sen, että lainan voi saada nopeasti tilille. Hakija tunnistetaan verkkopankkitunnuksien avulla luotettavasti ja nopeasti. Lainaa varten tulee olla yli 18-vuotias henkilö, jolla on säännölliset tulot, vakituinen osoite Suomessa sekä moitteettomat ja puhtaat luottotiedot. Osa lainapaikoista vaatii hakijalta korkeampaa ikää, joten lainan hakeminen kannattaakin aloittaa lainavertailun tekemisellä, joissa näytetään lainapalveluiden ikärajat. Ehdotetut lainat ovat silloin niitä, joita hakijan on iän puolesta mahdollista hakea. Suurempien lainasummien hakeminen saattaa edellyttää usein myös aikaisempaa asiakkuutta lainantarjoajan kanssa sekä hyvin hoidettuja lainoja. Osa lainapaikoista suosittelee lisäämään rinnakkaishakijan suurempia summia haettaessa. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen, hakija saa yleensä jo muutamassa minuutissa alustavan lainatarjouksen. Lainan voi hyväksyä samantien, jonka jälkeen laina maksetaan tilille nopeimmillaan muutamassa minuutissa. Lainaa voi joutua odottamaan osassa lainapaikoista korkeintaan muutaman pankkipäivän ajan. Suurempia summia hakiessa osa lainapaikoista voi vaatia sähköisenä liitteenä esimerkiksi kopiota palkkatodistuksesta. Liitteet kannattaa toimittaa nopeasti ja huolellisesti, niin myös lainan voi saada nopeasti tilille. Vaikka haettava lainasumma olisi pieni, lainavertailu kannattaa ja lainavertailun avulla haettu laina tuo aina säästöä kuluissa. Suuremmissa lainasummissa lainavertailu tuo jo huomattavia säästöjä.
lainaaverkosta.fi
  • Lainavertailu
5
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial