Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen

Kun yhdistät lainat, otat uuden suuremman lainan joka kattaa kaikki vanhat lainasi. Sinun tulee muistaa että lainojen yhdistäminen ei tule ilman riskejä, uuden lainan ottamiseen liittyy aina riskejä. Usein yhdistämisen hyödyt ovat suuremmat kuin riskit ja lainojen yhdistäminen kannattaa. Lainojen yhdistämiseen voi kayttää lainaa kilpailuttavia palveluita, jotka kilpailuttavat lainasummat 100 eurosta aina 70 000 euroon asti. Löydät lainojen yhdistämiseen tarkoitetut palvelut tämän sivun taulukosta, josta voit nopeasti hakea lainaa.

Lainojen yhdistämisen hyödyt

Tuo helpotusta kuukausittaisiin maksuihin: yksi ainoa laina pienemmällä korolla ja pidemmällä maksuajalla tuo helpotusta kuukausittaisiin maksuihin.

Antaa sinulle enemmän maksuaikaa: jos sinulla on useita kulutusluottoja tai pikavippejä, on näissä luultavasti vain muutaman kuukauden maksuajat. Yhdistämällä lainasi, voit saada jopa 15 vuotta maksuaikaa (riippuen lainan suuruudesta).

Helpottaa kärryillä pysymistä: jos sinulla on monta lainaa, saat monta laskua joka kuukausi. Voi tuntua vaikealta pysyä kärryillä summista ja eräpäivistä. Kun yhdistät lainasi, saat ainoastaan yhden laskun joka kuukausi – joka on helppoa muistaa maksaa.

Lainojen yhdistäminen on oiva vaihtoehto kun halutaan päästä eroon vanhoista lainoista (esim. pikavipit tai kulutusluotot. Yhdistämällä lainasi helpotat omaa arkeasi ja säästät sekä aikaa että rahaa joka nyt kuluu useampien lainojen hoitamiseen.

Täytä hakemus jo tänään ja pääset eroon vanhoista kalliista lainoistasi. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja palveluiden käyttö on täysin ilmaista. Et sitoudu mihinkään täyttämällä hakemuksen – voit rauhassa verrata saamiasi lainatarjouksia ja vasta sitten päättää hyväksytkö lainan vai et.

lainaaverkosta.fi
  • Lainojen yhdistäminen
5
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial